Choď na obsah Choď na menu
 


CNC OBRÁBANIE GUMY, PLASTOV A KOVOV

Ponúkame možnosť spracovania plastov frézovaním a sústružením, vrátane možnosti dodávok základných polotovarov. Ponúkame voľné kapacity na výrobu výrobkov nie len z gumy, plastov, ale aj kovov, peny, neželezných kovov, kompozitov a dreva na 3-osích CNC obrábacích centrách a 3-osom CNC routry s pracovnou plochou do 2000 x 3000 mm a do hrúbky materiálu 80 mm. Sme schopný realizovať výrobu nie len vo väčších sériách, ale aj kusové zákazky.
 
 

Technológie

CNC sústruhy

CNC router

CNC routerom dokážeme rezať a frézovať gumenné, plastové aj drevené materiály a čiastočne materiály z neželezných kovov a kompozitov, ktoré nie sú vhodné na spracovanie laserom.
 

CNC sústruhy

Pre opracovanie rotačných súčiastok sa využívajú dva CNC sústruhy s maximálnym obežný priemerom nad lôžkom 600 mm. Maximálna dĺžka opracovávanej súčiastky je až 1000 mm. Pri dlhších tyčiach je možné využiť priechodné vreteno, do priemeru tyče Ø70mm.
 

CNC obrábacie centrá

Naša spoločnosť má vo svojom strojovom parku aj dve CNC 3-osé obrábacie centrá. Tieto CNC obrábacie centrá dokážu obrábať podľa parametrov v osi X-750 mm, osi Y-500 mm, osi Z-510 mm a rozmerom stolov 850x500mm, 1230x410mm. Avšak pri využití bočných otvorov je možné obrábať aj dlhé súčiastky.