Choď na obsah Choď na menu
 


Kaučukové Lepidlá

al140plus-300x300.jpgPopis

Alkaprén 140 Plus je kaučukové beztoluenové kontaktné lepidlo, určené na lepenie materiálov s veľmi savými povrchmi (napr. plsť, drevo, betón, a pod.).

Balenia:

plechovky – 0,35 kg/0,9 kg/3,6 kg

Spotreba: 400-450 g/m2

 

 

 

al090plus-300x300.jpgPopis

Alkaprén 90 Plus je kaučukové beztoluenové kontaktné lepidlo, ktoré je určené na lepenie materiálov so savým povrchom (textil, preglejka, drevo, betón, a pod.).

Balenia:

plechovky – 0,35 kg/0,9 kg/3,6 kg

Spotreba: 300-400 g/m2

 

 

 

 

al050plus-300x300.jpgPopis

Alkaprén 50 Plus je kaučukové beztoluenové kontaktné lepidlo, ktoré je určené na lepenie savých materiálov s nesavými (napr. guma – betón, kože – guma, umakart – drevo). Lepidlo je použitelné aj na lepenie strešných gumových hydroizolačných fólií k betónu, CETRIS – doskám, bitumenovým fóliám, a pod.

Balenia:

tuby 50 ml, plechovky – 0,35 kg/0,9 kg/3,6 kg/7,5 kg/15 kg/21 kg

Spotreba: 300-400 g/m2

 

 

al025plus-300x300.jpgPopis

Alkaprén 25 Plus je beztoluenové kontaktné lepidlo, ktoré je určené na lepenie materiálov s nesavým povrchom (napr. guma na gumu, kovy, sklo, a pod.)

Balenia:

tuby 50 ml, plechovky – 0,35 kg/0,9 kg/3,6 kg

Spotreba: 250-350 g/m2

 

 

LEESON PU D3544

1D3544dvojzložkové, vypeňujúce, polyuretánové lepidlo

PU D3544 je dvojzložkové univerzálne polyuretánové lepidlo. Vyvinuté je na lepenie rôznych materiálov s cieľom dosiahnutia odolnosti spoja voči vode a poveternostným vplyvom.
Lepidlo má vynikajúce lepiace schopnosti na drevo, kameň, betón, keramické dlaždice, penový polystyrén, pryž a plastové lamináty.

Technické výhody:

  • jednostranný nános (nanáša sa na jednu lepenú plochu)

  • vypeňovanie (lepidlo vyplní dutinky a špáry medzi lepenými materiálmi a penetruje do pórov)

  • pružný spoj (spoj výborne odoláva vysokým teplotám, chladu, vode a rozpúšťadlám)

  • bez rozpúšťadiel (lepidlo neobsahuje rozpúšťadlá, nie je horľavé, nepoškodzuje štruktúru plastov)

 

 

UNIXIN S4

unixin-S4Jednostranné kontaktné lepidlo na podlahoviny a pre čalúnnictvo

Kontaktné lepidlo na báze syntetického kaučuku a aditív v organických rozpúšťadlách.

OBLASŤ POUŽITIA:
Kontaktné lepidlo pre jedno alebo obojstranné kontaktné lepenie podlahovín. Je vhodné predovšetkým na pomocné fixačné lepenie kobercov, ale aj PVC podlahovín. Pre fixačné lepenie sa využíva jednostranné nanášanie na podlahu, pričom vrstva lepidla je aj po úplnom vyschnutí trvale lepivá. Lepidlo S4 sa ďalej používa v čalúnnictve na lepenie penových hmôt, textílií, koženky, pryže a podobných materiálov k sebe navzájom alebo na drevo. Lepidlom S4 sa dajú spájať PE alebo PP fólie. Suchý film lepidla je elastický a vodovzdorný.

 

 

 

SLOVAPRÉN 25

kontaktné lepidlo na podlahoviny

Rozpúšťadlové kontaktné chloroprénové lepidlo s veľmi dlhou otvorenou dobou na lepenie PVC, korku, textilných podlahovín a podlahových soklov. Znížený obsah aromátov. Trvale pružný a vode odolný spoj.

OBLASŤ POUŽITIA:
Slovaprén 25 sa používa ako kontaktné lepidlo na lepenie kombinácií savý/nesavý a nesavý/nesavý. Vhodné na lepenie mäkkých podlahovín (PVC, CV, koberce, korok) na savé a nesavé podklady (betón, liate podlahy, stierkové hmoty, drevo, staršie PVC krytiny) a lepenie podlahových plastových alebo textilných líšt (soklov) a PVC alebo pryžových hrán schodov. Lepidlo je vhodné na vykurované podlahy. Ďalej je toto lepidlo vhodné na kontaktné lepenie rôznych savých a nesavých materiálov (pryž, koža, kov, sklo, drevo a pod.) Lepený spoj odoláva pôsobeniu vlhkosti, nie je však určený na trvalý styk s vodou.